ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τα ελατήρια VOGTLAND παράγονται από χάλυβα υψηλής αντοχής με κράματα χρωμίου-πυριτίου (CrSi) και χρώμιο-πυρίτιο-βανάδιο (CrSiV), χρησιμοποιώντας ψυχρή διαδικασία συσπείρωσης, πετυχαίνωντας μειωμένο βάρος στα ελατήρια με υψηλή αντοχή υλικών, μειώνοντας αποτελεσματικά το μη αναρτώμενο βάρος του οχήματος και βελτιώνοντας εξαιρετικά τα κρατήματα του.

Η επόμενη διαδικασία περιλαμβάνει πλήρη έλεγχο των ελατηρίων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η ποιότητα,η αντοχή τους και τα σωστά χαρακτηριστικά τους.

Σε αντίθεση με άλλα ελατήρια χαμηλής ποιότητας τα οποία χάνουν ύψος μετά απο καιρό, τα ελατήρια της Vogtland είναι εγγυημένα ότι θα διατηρήσουν στο χρόνο όλες τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις όπως το ύψος τους λόγω των εξελιγμένων προεπιλογών και ρυθμίσεων τους. Τέλος, με ειδική επικάλυψη (φωσφάτωση) εγγυούνται ανώτερη προστασία κατά της διάβρωσης.

 

Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Autoamortiser.gr εξειδικεύεται στην χονδρική και λιανική πώληση ανταλλακτικών, ελαστικών και αναρτήσεων VOGTLAND ως επίσημος εισαγωγέας παρέχοντας πλήρη κάλυψη των προϊόντων της. Περισσότερα..

Επικοινωνία

Για τηλεφωνική παραγγελία:

sampleΤμήμα ανταλλακτικών: 2103009020
Fax: 2103009020

sampleauto@autoamortiser.grΔευτέρα έως Παρασκευή: 10.00-17.00
Σάββατο: 10.00-15.00