Ελατήρια χαμηλώματος | VOGTLAND sport springs

Τα ελατήρια χαμηλώματος VOGTLAND , κατασκευάζονται στη Γερμανία. Δημιουργούν μια καλύτερη συνολική εμφάνιση , βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας . Δίνουν τη δυνατότητα για άνετη οδήγηση υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης , παρέχοντας παράλληλα μέγιστη απόδοση όταν ωθούνται στο όριο .

 

VOGTLAND compound Spring Rate

Καθώς η απόσταση του ελατηρίου μειώνεται, οι απαιτήσεις απόδοσης αυξάνονται δραστικά. Προερχόμενα από τους αγώνες , τα ελατήρια της VOGTLAND αποτελούνται από δύο διαφορετικούς συντελεστές. Ο πρώτος παρέχει τη σωστή προφόρτιση, απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της ανάρτησης κατά τη διάρκεια όλων των οδικών συνθήκων , και ο δεύτερος είναι η σχεδίασή τους με στόχο να παρέχουν την κατάλληλη ισορροπία του οχήματος για ουδέτερα χαρακτηριστικά του συστήματος διεύθυνσης . Κάθε ελατήριο κατασκευάζεται ειδικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου και παρέχει χαρακτηριστικά sport αλλά και άνεσης για όλες τις της συνθήκες οδήγησης με χαμήλωμα από 25 έως 60mm. για κάθε συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου , και παρέχει μια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης και άνεσης . Με την μείωση των ποσών που διατίθενται 25-60 mm. Επίσης αναλόγος μοντέλου διαθέτουν και πιστοποίηση TÜV.

Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Autoamortiser.gr εξειδικεύεται στην χονδρική και λιανική πώληση ανταλλακτικών, ελαστικών και αναρτήσεων VOGTLAND ως επίσημος εισαγωγέας παρέχοντας πλήρη κάλυψη των προϊόντων της. Περισσότερα..

Επικοινωνία

Για τηλεφωνική παραγγελία:

sampleΤμήμα ανταλλακτικών: 2103009020
Fax: 2103009020

sampleauto@autoamortiser.gr
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00-17.00
           Σάββατο: 10.00-15.00